Programy pro školy

• všechny věkové kategorie
  • 3 - 4 setkání po 90 min
  • místo setkání – škola

Program je zaměřen na skupinovou dynamiku, vzájemnou komunikaci a rozvoj zdravých vztahů mezi žáky navzájem. Reaguje na aktuální dění ve třídě prostřednictvím kooperativních her, skupinové a individuální práce. Probíhá vždy za přítomnosti třídního učitele.

Vrstevnický program

• 6. – 9. třída ZŠ, 1. a 2. ročník SŠ
  • 5 setkání po 90 min
  • místo setkání – škola

Strukturovaný program zaměřený na řešení problematických vztahů ve třídě. Cílem je otevřená komunikace, vzájemná tolerance a podpora třídní sounáležitosti.

Kmen

• program pro střední školy
  • 3 setkání po 90 min
  • místo setkání – škola nebo SVP

Program pracující s klimatem třídy. Je postavený na aktuálních potřebách třídního kolektivu. Program probíhá za přítomnosti třídního učitele.

Objednání:

Nejdříve je nutné telefonické objednání a sepsání základní objednávky, poté Vás budeme kontaktovat a domluvíme podmínky spolupráce. Programu by mělo vždy předcházet setkání s třídním učitelem, na kterém si ujasníme potřeby třídy, sepíšeme společně zakázku a zvolený druh programu a to ideálně na půdě SVP.

Pro informace o programech, jejich realizaci a termínu úvodní schůzky se obracejte na koordinátora programů pro školy - Mgr. Vendulu Eimannovou. Konzultační hodiny jsou ve čtvrtek od 7:20 do 12:00 (v jiných dnech dle aktuálních časových možností). Tel.: 728 145 169, 482 750 807.

Všechny programy jsou poskytovány bezplatně.

Důležité:

• Vždy je nutná aktivní účast třídního učitele.
  • V případě vysoké absence dětí je lepší domluvit si náhradní termín.